Рисуването е чудесен начин за отмора и зареждане с позитивна енергия. За това се пише много, но само опитът го доказва. Наистина много посетители в студиото са споделяли как забравят времето и потъват в красив свят, който ги изпълва с позитивни емоции. Това се случва винаги, когато има процес на творчество/рисуване и без значение дали е групово или индивидуално у дома.

Рисуването развива творческото виждане на индивида. Помага за развиване на по-широки гледни позиции, проява на въображение и творческа проява във всеки житейски аспект.

Рисуването е чудесно домашно забавление и оставя спомен, който може да бъде превърнат в подарък, запазен за спомен или дори продаван, което носи възвръщане на вложеният капитал за обучението и допълнителни доходи. Когато предлагаш нарисуваните картини на близки, приятели и колеги или ги публикуваш в сайт, това са допълнителни печалби, а спечелените пари носят творческо удоволетворение от постигнатия успех.

Кой би купил картините ми, аз не съм професионалист? Всеки, на който му харесат. За да купи някой картина от теб не е задължително да си професионалист. Всичко, което се иска е да я предложиш. Да! Хората купуват емоции. Човекът не гледа как е нарисувана картината, а какво чувство предизвиква тя у него. Всяка картина може да бъде реална, полуабстрактна или абстрактна. Една картина може да бъде харесана от един индивид и отхвърлена от друг поради емоциите, които вдъхва. Затова казваме, че има картина за всеки човек. Близки и приятели се вдъхновяват, когато виждат твоето творческо проявление и първи те подкрепят с покупка на твоя картина. Това е много мотивиращо!

Направи подарък! Помислял ли си колко струва да купиш картина за подарък. А колко по-приятно е да я нарисуваш и сложиш своят отпечатък върху нея. Това я прави невероятен, оригинален и скъп подарък, както в лично отношение така и в чисто финансово такова. Можеш да се забавляваш и подаряваш скъпи подаръци, когато рисуваш!!!

Защо да избереш Рисувай Лесно?

Рисувай Лесно ти предлага платформа да твориш с ръководство и обучителна част. Всичко това онлайн, където и да се намираш, колкото често желаеш да отделяш време и в удобен за тебе час. Имай свободата да рисуваш в твоето избрано време, в твоя времева рамка, твоята фантазия и вдъхновение. Ние ти помагаме да усвоиш стъпките как, а кога и какво ти избираш.

Ние ти предлагаме щастливи мигове, прекарани с четките и боите в ръка като сме до теб и те подкрепяме в твоят творчески процес.

На добър творчески час,

Даниела

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *