Резултат с изображение за painting palette gifМесечен Абонамент

 

Включи се в нашия абонамент, защото така получаваш повече!

Абонаментната програма е изцяло практическа програма, която те мотивира и учи да рисуваш в процеса на практика.  С него получаваш всеки месец на цена по-ниска от 1 закупен видео урок  цели 4 такива –  2 видео урока с маслени или акрилни бои и 2 с акварел. 

 

Защо да избера абонамент?

Не пропускай огромните предимства на тази онлайн програма. Тя ти дава възможност да рисуваме заедно в удобно за тебе време  през цялата година, винаги имаш достъпни и на разположение получените видеа от всяка точка, където и да се намираш, имаш възможност да практикуваш повече от една техника, получаваш обучителни видеа за това как да рисуваш, имаш връзка със студиото и други участници и платформа за споделяне, можеш да напредваш с твоето темпо и да пробваш различни техники и всичко това на цена, много по ниска от едно занятие на живо.

Ако желаеш да усвоиш теоретични знания или започваш отначало и ти са нужни знания за материалите, техниките и основи в рисуването с избраните бои, ще получаваш бонус обучителни онлайн уроци. Тези обучителни уроци ще ти дадат много полезни знания, за това как да рисуваш. Като Абонат можеш да ползваш и отстъпка в курсовете на живо в студиото. 

Тази програма е създадена за затвърждаване и увеличаване на уменията ти за рисуване, тъй като ти дава водени стъпка по стъпка видео уроци на различни тематики всеки месец. В момента на абониране получаваш своето 1-во видео и на всеки 14 дена всяко следващо.  Така ще имаш възможност да отделиш време и старание в упражнението и също така възможност да упражниш нещо подобно на вече нарисуваното, но по твой избор. Видеата  са на различни тематика, така че да имаш голям обхват от практика и доразвиваш усвоеното, като никога не престава да бъде ново и интересно.

Нашата система на обучение в студиото е изградена по Сугестопедичен метод, дал чудесни резултати с нашите участници в курсовете на живо и доказал своята стойност във времето .  Идеята на Сугестопедията е посредством радост, забавления и мотивация, да получаваш и съхраняваш знанията с любов. Тя е създадена със съдействието на Центъра по Сугестопедия за обучаване на езици Easy Way Сугестопедиа Center, място с над 10 годишна практика и опит.

 

Това е една платформа, създадена специално за теб!

Добре дошъл и на добър творчески час!

 

Ето и стъпките за включване в програмата:

Стъпка 1 -Кликни на бутона Включи ме и избери месечен или годишен абонамент.

Стъпка 2 – Попълни данните за създаване на Профил и плащане.

Стъпка 3 – Потвърди и страницата ще те отведе в твоя Профил, където ще получиш веднага линк с първият видео урок и след това на всеки 14 дена всеки следващ.  Датата на следващото видео ще е отбелязана в твоя профил. Там също така ще се съхраняват предишните видеа и други закупени онлайн програми. Това е твоето лично пространство в нашата платформа. За него ще създадеш Потребителско име и Парола, които ти дават достъп до твоя Профил от нашата страница.

 

Какво е важно да знаеш за процеса и сигурността на твоето плащане и твоите потребителски данни

Абонаментната програма е програма с месечна такса и срок от една година, която се подновява автоматично. Това означава, че всеки месец програмата автоматично ще изпраща видеа и извършва плащане на посочената в сайта и приета от теб в момента на абониране сума. 

Плащането се извършва автоматично, като системата изтегля пари от посочената кредитна или дебитна карта месечно.  Информация за всички извършени плащания се публикува и съхранява в твоя Профил.

Данните на твоята карта са защитени по съвременен метод. Плащането минава през защитена платформа, която съхранява данните и студиото не разполага с данни за твоите карти.

Нашата програма ти дава възможност да заплатиш еднократно сумата за Абонамента за 1 година, като получаваш преференциална цена и месечни плащания няма да се извършват. Годишният Абонамент се закупува еднократно и е с продължителност 12 месеца. Когато изтече, ще ти изпратим информация за подновяване. Тази опция дава също така възможност за плащане по банков път. Плащането се извършва еднократно от теб при вече подадена заявка и регистрация към програмата.  За тази опция се регистрирай, за да създадеш свой профил и ни изпрати съобщение, че желаеш да заплатиш по банков път.

При плащане по Банков път / Банка FiBank / Даниела Панцерева,Iban Code: BG17FINV915010BGN0DWIF / SWIFT Code: FINVBGSF

 

Във всеки момент можеш да се откажеш от твоята Абонаментна програма, като следваш инструкциите за прекратяване в твоя личен Профил. В такъв случай плащането ще бъде автоматично прекратено от идващият месец. Например, ако си прекратил програмата на дата след 1-во число на месеца, плащането се прекратява, като то остава за текущият месец и се нулира за всеки следващ. За годишен абонамент това важи след изтичане на годината.

За повече информация относно твоите права и задължения, можеш да посетиш страницата за Политика за поверителност и защита на личните данни.

Студиото запазва правото да прекрати тази програма по всяко време, като абонатите ще получат уведомление 1 месец предварително.

 

Ние ти предлагаме да се присъединиш към създадената група на Абонатите във Фейсбук, където можеш да споделяш и общуваш с други Абонати, да показваш своите картини или да виждаш тези на други участници.

https://www.facebook.com/groups/risuvai/

 

Цени:

Месечно 20лв./ Вземи за 15лв.

 

За 1 година 130лв. Спестяваш 110лв!

 

ВКЛЮЧИ МЕ