Курсове и занятия по рисуване с Акрилни бои

Курсове и занятия по рисуване – рисуване по принципа на метода Сугестопедия

Рисуването е ваша мечта и ви харесват акрилните бои, това е чудесна възможност за вас. Принципите на методът Сугестопедия ви дават възможност в кратък период от време да усвоите голямо количество теория и практика. В само 6 занятия получавате знания и увереност да рисувате с акрилни бои.

 

В тези курсове по рисуване ще научите всичко за акрилните бои и как да ги използвате лесно и ефективно, за да рисувате красиви картини дори и без да сте имали предишен опит. Ще се запознаете с материалите- какво ви е необходимо и как да го използвате; ще се запознаете с много ефективни техники на рисуване, ще научите да прилагате интересни методи и ще получите важни познания за рисуването, с които всяка ваша творба ще изглежда творчески и професионално.

Ако вече имате опит или сте се занимавали с рисуване, този курс ще подобри вашите умения и задълбочи познанията ви в тази насока. Методът по сугестопедия ефикасно се прилага в много сфери за придобиване на знания по бърз и приятен начин.

 

 

КУРСОВЕ

Месец на Пролетни Промоции!!!

 

 

Безплатна презентация с Акрилни бои

 22 март – 18:00ч.

23 март от 18:00ч.

Тази презентация е напълно безплатна и цели да ви запознае с нашите курсове и техниката по избор на Акрилна или Маслена боя. Тя ще продължи около час и половина до два часа и ще се запознаете как работим в курсовете, ще Ви разкажа за работата с тези бои, ще направите една картина. Така ще можете да усетите техниката, да решите дали искате да рисувате с Акрилна или Маслена боя и по желания да се включите в предстоящите курсове. Очакваме Ви! Разгледайте и предстоящите курсове с Акрил и Масло.

Предварително записване е задължително! Обадете се на телефон 0878 38 30 10.

 

 

 

 

Пролетни пейзажи – курс акрилни бои 

 

курс по метода Сугестопедия 

26 март – 4 април, вторник и четвъртък, 18:30 – 20:30ч.

4 занятия по 2 астрономически часа 

 

 Тези занятията са подходящи също и за начинаещи. По време на занятието получавате знания за  рисуването с акрилни бои и  как да създавате красиви картини с  техники, специфични за тази боя.

За само 4 занятия ще усвоите техники за работа с акрилна боя, съпътстваща теория,  ще имате 4 картини с  акрилни бои, ще умеете да продължите да рисувате самостоятелно и след приключване на курса.

 

Ще научите как да използвате прехвърляне на скица за по-сложни сюжети и да създавате на картина от снимка. Ще упражнявате смесване и образуване на цветовете.

 

В това обучение ще рисуваме

Пролетни пейзажи, цъфнали дървета и цветя.

 

Как протичат занятията

Кратка подготвителна част, която ви запознава с акрилната боя и работата с нея.

Ръководство стъпка по стъпка как да нарисувате своята картина.

Една картина всяко занятие.

 

Къде се провеждат занятията

Ателието, където ще се провеждат занятията, се намира в самото сърце на София на улица Граф Игнатиев 12, ет. 3, в Центъра по Сугестопедия Easy Way Suggestopedia в близост до площад Славейков.

ЗАПИШИ СЕ ТУК

Телефон 0878 38 30 10 

Цена 280лв.  219лв.

 

Цената включва 4 занятия

Една картина всяко занятие

Индивидуален подход и малка група

Всички материали

Прекрасна творческа обстановка

 

Предварително записване и капаро са необходими.

 

 

 

 

 

 Индивидуална програма по рисуване с Акрилни бои

Често пъти се случва да искате да участвате в курс, но в този ден и час сте възпрепятсвани. Ние сме помислили за това и ви предлагаме да изберете индивидуален пакет занятия. Тъй като се работи индивидуално, процесът на работа е по-бърз и занятието е с продължителност 2 астрономически часа. При заявка на пакет се определят предварително часовете и дните на занятията, които трябва да са всяка седмица най-малко по две, а може и повече. Може да промените занятие с предварителна заявка само при възможност на ръководителят. Занятията може да  съвпадат с тези на други участници. Часовете са съобразени с работното време на студиото. Едно занятие има продължителност 2 часа.

Цени индивидуален пакет:

  • 4 занятия – 240 лв.

  • 6 занятия – 360 лв.

  • 8 занятия – 440 лв.

  • 10 занятия – 550лв.

Предварително записване и капаро са необходими.

ЗАПИШИ СЕ ТУК

Телефон 0878 38 30 10

 

Къде ще се проведе курса

Ателието, където ще се провеждат занятията се намира в идеален център, на улица Граф Игнатиев 12, ет. 3, в близост до площад Славейков.

 

Често задавани въпроси

Никога не съм рисувал/рисувала, подходящо ли е за мен?

Да, подходящо е. Голям брой от участниците идват с интерес и желание да се научат да рисуват с акварелни бои. Обясняваме ви по лесно усвоим начин и в стъпки процесът на рисуване.

Аз съм се опитвал/а да рисувам, но искам да науча техники и повече за това как се рисува.

В нашите занятие ви учим на всичко, което е важно да знаете за използваната боя и материали, като също така ви показваме техники и  ви даваме теория в областта на рисуването, които да ви помагат да рисувате по-добре.

Има ли ограничения във възрастта?

Приемаме участници от всяка възраст.

Може ли начинаещи и по-напреднали да рисуват в една група?

Възможно е. Вие получавате индивидуални напътсвия и с всеки се работи според възможностите му, като по-опитните стимулират и вдъхновяват начинаещите.

Трябва ли да нося нещо със себе си на занятията?

Не. Студиото предлага всички необходими материали. В допълнение предлагаме вода, топли напитки и вдъхновяваща за рисуване обстановка.

Ако трябва да оцъствам на някое занятие, поради неотложен личен или служебен ангажимент, мога ли да взема пропуснатият час в друг ден?

Да. Курсовете имат средна продължителност около месец и понякога се налага някой участник да има насрочено пътуване в тези дати. Тогава има възможност да навакса изгубеният час в друг ден по предварителна уговорка с ръководителят. В записан курс можете да замените до два изгубени часа и не по-късно от седмица след последна дата на курса.

Искам да рисувам, но не знам коя техника да избера?

Позвънете ни и ще обсъдим заедно кое е подходящо за вас.

 

Начин на обучение

Повярвайте в своя талант, както са направили известни личности като Джони Деп, Джим Кери, Принц Чарлз и Силвестър Сталоун.

Опитайте нещо различно. Рисуването не е само за професионалистите. В развитите страни като Норвегия, Швеция и Щатите вярват че Свободното рисуване за възрастни е важна част от човешкото развитие.

В тези школи е доказано, че рисуването развива дясното полукълбо, намалява сериозността на ежедневието като увлича и успокоява мислите. Напълно забравяме стреса и сме погълнати от формите и цветовете, които изразяват радостни емоции. Това ни кара да се чувстваме по-уверени и по-щастливи.

По време  на занятието използваме метода  сугестопедия, български метод на проф. Георги Лозанов, признат от Юнеско за най-добър метод за бързо усвояване на всякакъв вид знание и умение. Принципите на сугестопедията развиват творческите заложби на всеки участник, стимулират въображението и самостоятелната изява.

Не е необходим никакъв предишен опит и познания. Творческият процес ни води към медитация по бърз и ефективен начин, който ни увлича и без да усетим мислите сякаш спират. Усещането е невероятно, носи пълна разтуха и психическа отмора. На някои хора им е трудно да започнат да рисуват, защото нямат визия и чувстват че нямат контрол над това което правят. Опитът показва, че неудобството е само докато положат първата мазка. Оттам всичко потича неусетно, превръща се в мощно предизвикателсво, а разбирането, че имате пълен контрол да създавате така, както на вас ви харесва е силно удовлетворяващо.

Обучението включва

– Как да рисуваме с акварел –  широка гама познания за акварела и работата с него.

– Как да създадем красива и хармонична картина.

– Как да рисуваме с акварел различни елементи и сюжети.

И всичко това поднесено по лесен начин за разбиране и усвояване.

 

Водещ

Ваш ръководител в творческия процес ще бъде Даниела Панцерева, автор на редица изложби в Мексико, Гърция и България, художник по призвание,  превърнала рисуването в своя професия вече над 10 години. Тя има следдипломна квалификация по арт терапия от Държавният Университет в Мексико и е сертифициран йога инструктор от почти 5 години.

Нейни творби може да видите на http://www.daniart.bg

 

 

 

Рисунки на участници от занятията или виж „Галерия“

 

Отзиви
  Албена Копринарова
"Да се рисува с Дани е радост и удоволствие за душата. Неусетно и бързо започваш да създаваш красота." 

  Руми Крайнева
"Беше много позитивно и невероятно преживяване! Сбъдната мечта! Много ми хареса това, че с останалете курсисти взаимно подкрепяхме творчеството си. Курсът беше много приятен, научихме много неща, сътворихме много хубави картини, срещнахме съмишленици и страхотни хора!"

  Анжелина Паунова
"Дани, ти си един брилянт, който успява да вижда красотата навсякъде. Успяваш да накараш всеки един от нас да повярва, че е истински и достоен творец."

  Десислава Натова
"Благодаря за всичко, Дани!"

  Весела Дърварова
"Ти си добър учител!!! Благодаря много за което!"

   Теодора Георгиева
"Рисувам неуморно!"

  Даниела Паунова
"Беше ми приятно да рисувам в студиото."


Оставете свой имейл, ако желаете да получавате информация за бъдещи събития.