ОНЛАЙН РИСУВАНЕ!

  Акварел, Акрил или Масло 

 


Индивидуални двучасови занятия онлайн за възрастни

с предварително уговорена  дата и час

 възрастни – 50 лв. / 45 лв. за участници от курсове на живо. Таксата се заплаща по банков път.


 

Онлайн Курс по избраната техника с предварително уговорена  дата и час

Курсът е подходящ за начинаещи и по-напреднали

 

Какво включва – Курсът включва практическа и теоретична част.

Как протича – Връзката е онлайн като участникът има възможност да рисува заедно с ръководителят в реално време като в началото ръководителят показва, а участникът следва и повтаря стъпките. С напредване и усвояване на умения участникът започва да рисува под ръководството на ръководителя и може като опция да получава видеа, които сам да подготви и след това се обсъждат. Курсът е много интерактивен и съобразен с всеки участник. 

Всяка от техниките включва

  • подробно обяснения за работа с материалите – това е много важно, за да може участникът правилно да разбере и усвои характеристиките и средствата за рисуване с избраната техника. Правилното използване на материалите улеснява рисуването и прави нещата постижими.
  • различни техники за работа с избраната боя – техниките са помагала, с които да боравим с боята по различен начин, така че тя да прави за нас желанияте ефекти.
  • основна теория, важна за всеки рисуващ – теорията, която се обяснява е подбрана за нуждите на всеки художник-любител, тя е конкретизирана и лесна за разбиране и прилагане и включва основни насоки като композиция, перспектива, цветове, светлина и сянка. Участникът упражнява в своите рисунки всичко научено. 
  • текстови файлове, включващи обясненията за материали и теория.

I ниво / 6 занятия – обяснение за работа с материалите и практика, основни техники, основни правила за композиция и изграждане на композиция перспектива, влияние на светлина и сянка. Обяснява се основно изграждане и структура на пространство, логиката в пространството и начина на пресътворяване на платното, различни подходи и ефекти.

Цена 360лв.

II ниво / 6 занятия –  все по-самостоятелно прилагане на усвоеното + допълнителни техники, изискващи вече усвоени начални умения, знания за образуване и използване на цветоте, допълнителни правила за композиция и перспектива. По-сложни композиции, възможност за избор.

Цена 300лв.

Всеки участник може да експериментира различни техники и стилове, залага се на вроденият стил и усет на всеки индивид като естествена природна дарба, която се развива. Темите могат да се избират по интерес на участника в съответствие с нивото. Този курс изключва човешка фигура и портрет.

 

Ако имате интерес, моля свържете се с нас за информация – пишете на имейл: art@risuvailesno.com и тел: 0878383010

Таксите се заплащат по банков път

Банкови данни: Даниела Панцерева, Iban Code: BG17FINV915010BGN0DWIF SWIFT Code: FINVBGSF

 

 

ОЩЕ…

 

Занималня Деца  Правиме цветни рисунки с водни бои.  Запитване на art@risuvailesno.com или т: 0878383010

Онлайн видео курс – рисувате в удобно време . Всяко видео е водено с обяснения.

 

Следете нашата ФБ страница и Ютуб канал.