Онлайн Курс по избраната техника с предварително уговорена  дата и час

Акварел, Акрил или Масло

Курсът е подходящ за начинаещи и по-напреднали

I ниво / 6 занятия – обяснение за работа с материалите и практика, основни техники, основни правила за композиция и изграждане на композиция перспектива, влияние на светлина и сянка. Обяснява се основно изграждане и структура на пространство, логиката в пространството и начина на пресътворяване на платното, различни подходи и ефекти.

Цена 360лв.

II ниво / 4 занятия –  все по-самостоятелно прилагане на усвоеното + допълнителни техники, изискващи вече усвоени начални умения, знания за образуване и използване на цветовете, допълнителни правила за композиция и перспектива. По-сложни композиции, възможност за избор.

Цена 200лв.

Ето и някои картини, рисувани в онлайн занятия

Какво включва – Курсът включва практическа и теоретична част.

Как протича – Връзката е онлайн като участникът има възможност да рисува заедно с ръководителят в реално време като в началото ръководителят показва, а участникът следва и повтаря стъпките. С напредване и усвояване на умения участникът започва да рисува под ръководството на ръководителя и може като опция да получава видеа, които сам да подготви и след това се обсъждат. Курсът е много интерактивен и съобразен с всеки участник. 

Всяка от техниките включва

  • подробно обяснения за работа с материалите – това е много важно, за да може участникът правилно да разбере и усвои характеристиките и средствата за рисуване с избраната техника. Правилното използване на материалите улеснява рисуването и прави нещата постижими.
  • различни техники за работа с избраната боя – техниките са помагала, с които да боравим с боята по различен начин, така че тя да прави за нас желанияте ефекти.
  • основна теория, важна за всеки рисуващ – теорията, която се обяснява е подбрана за нуждите на всеки художник-любител, тя е конкретизирана и лесна за разбиране и прилагане и включва основни насоки като композиция, перспектива, цветове, светлина и сянка. Участникът упражнява в своите рисунки всичко научено. 
  • текстови файлове, включващи обясненията за материали и теория.

Всеки участник може да експериментира различни техники и стилове, залага се на вроденият стил и усет на всеки индивид като естествена природна дарба, която се развива. Темите могат да се избират по интерес на участника в съответствие с нивото. Този курс изключва човешка фигура и портрет.

 

Записване на телефон или имейл: art@risuvailesno.com и тел: 0878383010

Превод към банкова сметка: Fibank / Iban Code: BG17FINV915010BGN0DWIF SWIFT Code: FINVBGSF 

Основание за плащане: онлайн курс, две имена.

 

 


 

Занятия с Арт Терапия

Формите и цветовете влияят директно на възприятието. Те са език, на който говорим на подсъзнанието. Чрез тях се свързваме с нашето вътрешно аз и правим желани промени, чистим ненужен заряд от емоции, изграждаме нови и желани възприятия. Тези занятия нямат терапевтична цел и не се споделят проблеми, те помагат на нашето вътрешно аз за постигане на желани цели и освобождаване от спъващи възприятия.

Записване на телефон или имейл: art@risuvailesno.com и тел: 0878383010

Превод към банкова сметка: Fibank / Iban Code: BG17FINV915010BGN0DWIF SWIFT Code: FINVBGSF 

Основание за плащане: арт терапия, две имена

На каса EasyPay в Микросметка с клиентски номер (КИН) 6237775048

 

Възможности за отмяна на събитие:

При уведомяване  24 часа преди събитието, сумата може да бъде върната или пренасочена към друго събитие.

При уведомяване по-малко от 24 часа преди събитието, само 50% от сумата се възстановяват.

 


 

 

Онлайн рисуване Абонамент

Месечен абонамент или Отделни видеа по рисуване

Запиши се в нашата онлайн програма и получавай месечно видеа, които можеш да гледаш и рисуваш в удобно за тебе време и място. Видеата са озвучени на български и водени стъпка по стъпка как да се направи, а материалите са описани в допълнителен текст към видеото. Те са опростени и предназначени за напълно начинаещи или по-напреднали, като всеки може да влага голяма част творчество от себе си и да рисува толкова подробно, колкото харесва. Подходящи са и за деца над 10 години. В тях често се обяснява теория. Кликни на избрания линк за подробности.


 

Следете нашата ФБ страница и Ютуб канал